Informatie over luchthavenvervoer Gent - powered by Luchthavenvervoer Kevin

Over Luchthavenvervoer Gent

Veilig en betrouwbaar vervoer van Gent naar de luchthaven

Over Luchthavenvervoer Gent

Het is onze missie om jou op een veilige en aangename manier van Gent naar de luchthaven of andere bestemmingen te brengen. We specialiseren ons in het vervoer van en naar de luchthaven. Luchthavenvervoer Gent is werkt samen met Luchthavenvervoer Kevin en door velen gekend van het opvallende roze logo op de achterkant van de wagens. Wil je graag nog meer te weten komen over Luchthavenvervoer Kevin, klik dan even door naar de website van Luchthavenvervoer Kevin.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Weeral eens een voorbeeld van servicegerichtheid: ik verbleef in Murcia, Spanje. Ik werd opgeroepen naar huis te komen omdat mijn moeder erg ziek was. Vlucht gewijzigd na veel moeite. Totaal vergeten om vervoer naar huis te regelen. Ik belde 's avonds vrij laat. Super vriendelijke dame die alles geregeld heeft. De chauffeur stond klaar in Zaventem. Zeer rustige rit en tijdig aangekomen om verder te rijden naar mijn moeder. Top! Bedankt!
Herman Vernimmen
Herman Vernimmen luchthavenvervoer review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dit was de perfectie van gemak. Wat een zaligheid om zo op vakantie te vertrekken en terug thuis te komen! Geen enkel momentje van stress, dankzij het feit dat jullie mooi op afgesproken tijd er waren! En zooooo vriendelijke chauffeurs!! Voor onze volgende reis boeken we jullie zeker opnieuw!!
Jo Heremans
Review luchthavenvervoer Jo Heremans
Ms. Nameless
Add Your Stars
Correct op tijd, propere nette en comfortabele wagen! Gedaan wat er van luchthavenvervoer verwacht wordt, zonder stress van thuis naar de luchthaven gebracht worden. Ik ben alleszins fan!
Erik Laenen
Ms. Nameless
Add Your Stars